}

Sunday, December 15

Sleepover

Tsauki. Vabandame,et pole kaks päeva kirjutanud midagi aga sellepärast, et polnud millestki kirjutada :) Niisiis tegelikult reedel tuli juba Lotta meie sünnale,kell 15.00 läksime talle bussijaama vastu ja kell 17.00 läksime trenni, me pidime varem ära tulema,et poodidest veel läbi minna ja siis laupäevaks valmistuda. Reedel ma sain oma lemmiku. Nimelt leitsin ma Viljandist Ben&Jerry Cookie Dough-i. Ma olin nii õnnelik. Jah ma tean,et hind pole kõige odavam mõnejaoks,aga kuna neid oli seal ainult kaks siis ma pidin selle saama.
Laupäeval ärkasime suht vara ja tegime igast ettevalmistusi. Kell kuus tulid külalised ja siis hakkas pidu. Meil oli nii mõnus sleepover :) Me vaatasime igast romantilisi komöödiaid jne. Söögist puudust ei tulnud.
Täna arvatatavasti on väga mõnus lebo päev, v.a koristamine sellejuures :)
Samuti leidsime facebookist huvitava lehekülje, nimega MUS-make up store, kus avastasime igasuguseid väga huvitavaid tooteid. Kavatseme kindlasti mõned neist endale sooritada. Allpool ka kõige silmajäänud asjadest pilte :)
Ma lisan nüüd mõned pildid :No comments:

Post a Comment