}

Friday, April 24

Tips, Tricks and MOTIVATION

Olen saanud niinii palju kirju, et ma teeksin edaspidi ka trenniteemalisi postitusi, mõeldud-tehtud! :)
Otsustasin anda Teile mõned nipid, kuidas sellega toime tulla ja rääkida ära, kuidas mina motivatsiooni leian :)
Alustame motivatsioonist. Mis on üldse motivatsioon?
Motivatsioon on vajaduse rahuldamisele suunatud funktsionaalsete süsteemide eesmärgipärane aktiivsusPeaaju koores ja koorealustes ajustruktuurides formeerub vajaduse rahuldamise programm, mis tingib ajju saabuva info sihipärase filtreerimise või kindlakujulise struktureerimise. Vajaduse rahuldamisega kaob motivatsiooniline pinge. 
Ma olen nii palju kuulnud ja näinud, kuidas inimesed saavad mõistest MOTIVATSIOON valesti aru. Sul ei saa olla motivatsiooni teha trenni 24/7, sul lihtsalt ei ole. Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going, (Motivatsioon on see, mis aitab sul alustada, harjumus on see, tänu millele, sa edasi liigudkeep that in mind! ;)
Mina leian oma motivatsiooni instagrammi kasutajatelt nagu
@alexajeanfitness       @angelicablick
@skopljak                   @carolineroxy
@fitlyss                       @kaylaitsines

Alex postitab super workout videoid, mida on nii mõnus kodus teha! Kayla kavast olete te kõik kuulnud, see ongi mul hetkel käsil. Sellel nädalal lõpetan 4-nda nädala, vahepealt jäi tegemata, nüüd back on track ja olen järgi jõudnud. Kava on kõigest 30min pikk, 3x nädalas kava + 3x nädalas LISS, ehk siis cardio :)
Kavad on facebooki grupis nimega Naised Trenni mis on samuti minu üks suurimad motivatsiooniallikaid! ;)

photos: carolineroxy.se

Nüüd pisikesed trikid mida soovitan soojalt Teil kasutada! :)
*ÄRA MITTE KUNAGI SÖÖ ÜLE- Ausalt, ma olen kuulnud, kuidas inimesi on aidanud see, et nad ei söönud kõhtu enam nii pungil täis. Pea seda meeles, et sa saad täiskõhutunde alles 15-25min pärast,
*sellepärast söö aeglaselt- ära kiirusta, võta endale aega.
*Söö normaalselt. Keegi ei ole mitte kunagi palunud neid komme, šokolaade ja jäätiseid süüa, miks ma pean oma keha sellega karistama? mida ma valesti tegin? Vot nii see ongi, sa karistad oma keha sellega, et sa magusat sööd, mitte sellega, et sa enam seda ei söö :)
*Kõigel on tagajärjed. Sellest pole mitte midagi, kui ema või vanaema sünnipäeval sai rohkem söödud või patupäeval läksid üle piiride. Kõike võib, aga ära endale seda kõike võib kinnisideeks võta. Muidu tundub sulle nii, kui oled 4 nädalat trenni teinud, võtad õhtuks šokolaadi, homme pakub sõbranna saiakest ja nii lähebki edasi. See toob kõik tagasi. Loomulikult võib teha pikema pausi ja süüa ebatervislikult, kuid mina seda ei eelista, ma olen valinud tervisliku elustiili- kes ütles, et ma ainult kapsast ja kaalikast toitun? :D
*Karastusjoogid- huhh, mul veab, et ma selle kohe ära suutsin jätta. Üleeelmine suvi jõin ma igapäeva vist ühe Aura mustikavee. Selle ärajätmine tegi suure muutuse, rahakott muutus paksemaks(:D)ja kaal langes paaljuuu kiiremini.
*Suhrkutarbimine jäta ära koos nisutoodetega. Kui see ikka ei mõju, proovi nädal ilma piimatoodeteta, asenda need sojatoodetega (uskuge mind, need pole nii halvad, kui need vähemalt mulle tundusid).


Photo: angelicablick.se

Mention
in ära, et nüüdsest tegelen ka Oriflamega, Viljandis ja Tallinnas :) Mujale saab ka, aga siis jõuab kaup teieni postiga :) Huvi korral kirjuta kas marielpahkel@gmail.com või minu facebooki lehele :) NB! Uus kataloog on juba väljas, asub SIIN(click) ja soon up ka Full Oriflame Makeup Routine ;)

5 comments:

 1. Kas sinna facebooki gruppi "Naised trenni" võib liituda igaüks? :)

  ReplyDelete
 2. Hei, tahtsin küsida, et lugesin, et hakkad fotosessioone tegema. Kas see oleks alguses tasuta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. need küsimused käivad marielpahkel@gmail.com'ile ja seal ka vastan ;)

   Delete