}

Saturday, December 31

MY 2016

Aasta 2016 oli minujaoks midagi teistsugust. Ma tunnen, et ilma selle aastata ma poleks kindlasti niivõrd arenenud ja õppinud, eriti just blogialaselt. Ma ei kavatse seda pooleli jätta, vaid 2017'ndal täie käiguga edasi minna, olen just uut kaamera-materjali välja valimas, ning ütlen, et see tuleb kindlasti blogi tegemiste poolest suurem aasta. Kui veel 2016'nda alguses polnud mul selge, mida ma saavutada tahan, siis nüüd on see mul käpas. 

Ma olen ülimalt tänulik kõikide inimeste eest, kellega ma tuttavaks sain või kes minu ellu ilmusid, see kõlab nagu mingi suuremat sorti tänukõne haha :D. Aga tegelikult, mul oli võimalus kohtuda nii toredate inimestega, kellel samuti huvid kasvõi osaliselt klappuvad ning ma ei kahetse seda absoluutselt. Ja ma olen samuti tänulik inimestele, kes nii sellel aastal kui eelmisel aastal mind toetasid, sest ma ausalt ei oleks siin ilma teieta!:)

Aasta kõige suurem tegu oli arvatavasti Blogiauhindadel Eesti Parima Noorblogija tiilti saamine, kuid ma ei pea seda kõige olulisemaks, sest lõppude lõpuks ei ole ju asjad need, kes sinust sinu teevad. Ma olen kindel, et nii palju on veel ees, ja kuidas kõik veel muutuda võib, I'm ready
Kõikidel on lubatud kommentaarides samuti oma edu või blogialaseid edusamme või arengut arutada. Näeme juba 2017'ndal! :) Aasta kohviku tiitli saab kindlasti home-town Rohelise Maja pood ja kohvik:))
Lisaks sain osa niivõrd toredatest projektidest, näiteks Sportlandi back to school kampaania, väga tore osalus Coca Cola suvekampaania raames ning mitmeid mitmeid veel!No comments:

Post a Comment