}

Monday, June 26

SUMMER SNAPS


Summer is finally here and I can't wait to travel and see more! I wish I could just pack my bags and head straight on a plane and just discover new places and see the world. Unfortunately we don't have any trips planned so far but I just feel that this summer something cool is going to happen and you just gotta trust yourself- right? :) 

Ma vist alustan igat postitust lausega, et suvi on lõpuks siin? haha:D Aga ma olen tõsiselt ülimalt õnnelik vabade päevade ja sooja suve kohapealt. Tahaks kohe kohvrid pakkida, lennukile istuda ja maailma avastama minna- ma tahaks nii väga reisida ja see suvi tundub täpselt õige aeg. Kahjuks ei ole meil ühtegi suurt reisi planeeritud aga mul on tunne, et see suvi juhtub midagi tõsiselt ägedat ja nagu öeldakse, siis usalda iseennast- õigus? :) 

No comments:

Post a Comment