}

Thursday, August 31

FLOWERS


Toon teieni järjekordse postituse koostöös Viljandi Uku keskusega. Kuna kohe kohe on käes esimene koolipäev ja aktused, tuleb õpetajatele muidugi omal soovil viia lilled ja soovida mõnusat uut kooliaastat. Minu lemmik kimp lillepoest jäi silma just selle armsa roosa looki puhul, mis sobib ka ideaalselt sünnipäeva või lõpetamise puhul kinkimiseks. Kahtlesin kaua kahe vahel, tagaplaanil näete suuremat gerberatega kimpu- minu lemmiklilled:) Kuid see armas roosa kimp osutus siiski lõpuks minu lemmikuks♥
Muidugi, kes kimpu kinkida ei soovi, saab alati valida klassikaliselt paar lilleõit. Minu poolt läksid klassijuhatajale see aasta kollased roosid, mis on isiklikult minu lemmikud ja hoiavad veel oma värvusega suve natukene elus:)

OUTFIT - ZARA     LILLED - LILLEDE VILLA    FOTOD - @PAHKELPHOTO

No comments:

Post a Comment