}

Wednesday, October 25

@ ÖÖRDI


Meie armas pühapäevane (tegelikult käisime juba eelmine nädal, ma ei tea miks ma selle postituse alles nüüd avalikustan!) käik rabasse, täpsemalt Kõpu lähistel olevasse Öördi rabasse. Seal oli nii mõnus ja rahulik, kuigi enamus rajast oli siiski metsas, oli järveäärne ala nii ilus ja mõnusalt sinine taevas ja soe päike olid lihtsalt imelised. See mõnus ja soe ilm kulus meile kõigile ära, kahjuks algas aga nädal taas pisikese vihmahooga. 

Ma olen tegelikult juba harjunud, kahjuks õues olemise aega on vähem aga sel hetkel kui seal olema pean, mulle isegi meeldib! Learn to love the weather♥ 

Viljandimaal soovitan külastada kindlasti Hüpassaare raba, kus on rabas pikem ring laudteega ja saab imetleda seda kohta nii sügisel, kevadel kui talvel. Suvel me sinna sattunud ei ole aga talvel on seal nii ilus ja maagiline- vast mäletate eelmise aasta postitust veel:) 

No comments:

Post a Comment