}

Wednesday, June 13

WHITE-ALIKE


Hey! Oh I am so sorry that I haven't uploaded anything for a week here! I had the hardest and last period of this schoolyear! Now I have total freedom - no more tests or studying UNTIL SEPTEMBER! CAN YOU BELIEVE IT?! I think this came waaayy tooo quickly. But I bet you are all waiting for the summer looks and posts, dont' ya? :D Haha, I hope you do:) But here is one of my favourite looks so far. I bought this dress long time ago from Zara, but I love it so so much! And my new white sneakers are from Sportland - LOVE, MY FIRST FULL PAIR OF WHITE NIKES! ❤️

Heii sõbrad! Mul on nii kahju, et ma pole teile jõudnud viimase nädalaga siia mitte midagi üles panna. Mul oli koolis viimane eksami-ja töödeperiood ning nüüd on see läbi! Suvi hakkas. Uskumatu, see kõik läks nii ruttu! Aga nüüd on mul õnneks nii-nii palju aega, et blogile ja pildistamisele pühendada. Mulle ei jõua ikka kohale, et suvi on. Ma loodan, et te olete valmis ja ootate juba neid mõnusaid suvised looke ja pilte:) 
Siin on üks mu lemmik-look. See Zara kleit on eelmisest suvest aga ma justkui taasavastasin selle ning lihtsalt niiinii mugav! Ja uued ketsid, minu esimesed valged nike'd on muidugi Sportlandist. Tahad endale ka VÕITA? Tsekka SIIA!  

I'M WEARING:
dress - ZARA       sneakers - SPORTLAND     bag - RIVER ISLAND      watch- DANIEL WELLINGTON   

PHOTOS- @pahkelphoto, edit by me

No comments:

Post a Comment