}

Thursday, December 12

sweet 14

SÜNNIPÄEV, jejeje
Hommik oli väga nunnu. Kuna meil eraldi toad siis ennem külastasid nad Krissu oma ja siis minu oma :)) Kell 4 hommikul ma tegin silmad lahti, tunne oli küll nagu ma oleks mingi tund maganud. Ma olin nii õnnelik kingituse üle ja samuti Krissu :DD
Me saime vanematelt igast avoni asju ning mu teised lemmiklilled(roosad gerberad) ja ümbriku kus sees oli ''money''. Ma panin riidesse ja proovisin kohe kolme toodet. Krissul läks üllatavalt kaua aega,enda valmis panemisega :D Niisiis me läksime alla kooki sööma,milleks oli shokolaadi-vahukoore tort,mmmm. Kooli pidime jala minema kuna papsil oli mingi tähtis koosolek vmidagi. Siis kui me garderoobis olime andis Cäroly meile suure kalevi shokolaadi.Üleüldiselt jagasid õpsid ka igast stuffi jne. Tavalised inimesed veavad kooli 30-40 kommi ja neid jääb üle. Meie aga viisime kooli 86 kommi ja alles jäi ..... 3 kommi :DD
Mul puudub igasugune sünnipäeva tunne. Aga ikkagist oleme me nüüd 14 ja nagu musa õps ütles, heas vanuses ja vanad :D
Nata aega tagasi käisid Jan ja Madis kooki söömas ''PUHTAST VIISAKUSEST'' Õhtupoole tuleb veel paar külalist :)
Siin siis paar pilti meie päevast :DD :

1 comment: