}

Saturday, February 7

BW

Täna mõtlesime välja minna ja teha mõned pildid, kuna mul on hetkel kaamera ka kasutada siis olin õnnelik, et lõpuks sain pildistama, Nagu piltidelt näha siis on need väääga ''täpilised'', kuna õues läks nii järsku pimedaks. Ma ikkagist nii väga tahtsin siia mõnda pilti lisada, seega töötlesin natukene neid paremaks. Teen sellest kiire ja lühida photopost'i. Arvatavasti lähen ma teisipäeval Tallinnasse, et jõuda Adidas StellaSpordi kollektsiooni vaatama, sain ka reedel kutse, seega olen väga põnevil :)

Olge mõnusad ja nautige natukene ''teistsuguseimaid pilte'':D. Ahjaa, varstivarsti tuleb blogisse ka pisike loos, seega hoidke silmad lahti(täna sain juba esimesed asjad kätte:)).4 comments:

 1. Võiksid postitusi kirjutada loogilise jutuna, mitte et paned lihtsalt laused, mis pähe tulevad, üks teise järel ritta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma saaks aru, kui kirjutaks, et läksin pildistama ja mul on valged kardinad toas. Mis sul minu jutus siis ebaloogilises järjekorras kõlas? Läksin pildistama, kuna mul on hetkel ka hea kaamera kasutada? Kahjuks läks õues pimedaks ja pildid jäid halva kvaliteediga? Minu arust on kõik väga teemasse ja loogiline :) Aga teine võimalus on ka mitte lugeda, kui huvi pole :) Ja mulle meeldib jagada oma lugejatele infot, ei näe vajadust kirjutada ühte postitust ainult pildistamisest :)

   Delete
 2. Oh mulle väga meeldib! Mulle meeldib see jakk,kust mina sellise leida võiksin? Ja panin tähele sinu juukseid,kas oled juukse otsi värvinud?
  Mulle väga väga meeldib sinu blogi ja jätka samas vaimus,oled nii tubli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Issand nii armas sinust :) Ei ole värvinud kunagi, ma usun, et siin on valgus rohkem mängus. See on bomber jacekt ja ma sain Lindexist selle, ehk peaks veel olema neid seal :)

   Delete