}

Sunday, March 29

Fluffy


Nüüd olen Tallinnast tagasi ning minuga tuli kaasa päris suur hulk uusi ilulemmikuid. Kahjuks on aga ilmad olnud sellised nagu nad on ning õue pole pildistama minna saanud, vihm ei ole just kõige parem fotograafiasõber. See eest on mul juba teile igati põnevaid uudiseid. Nimelt koos minu kaalulanguse postitusega võttis minuga ühendust Anne, kes on seotud Tegude Kalendriga, ning küsis minult kas ma sooviksin oma loo kirjutada ka nende noortepäevikusse. JAA, ma vastasin sellele nii ruttu kui seda kirja nägin ja olin täielikus hämmingus, sõna otseses mõttes. Ma olin lihtsalt nii tänulik talle, et ta minuga ühendust võttis ja oeh, see on nii toree! :)
Noortepäevikust ja Tegude Kalendrist saate täpsemalt lugeda SIIT.
Päevik ilmub poodidesse siis kui teisedki kooliasjad, nii umbes juuli keskel. Ma kindlasti teen ka loosimise, kus on võimalik see päevik endale võita!

Piltidel on hästihästi pehme kardigan, mille sain Sheinsidest(kliki). Kahjuks see ajab neid pisikesi valgeid tutsakaid, nii, et kui kardigani selga paned ja hiljem ära võtad, siis on pluus all tutsakaid täis, kuid siiski meeldib see mulle väga! :)


Cardigan-Sheinside     Leather pants- Lindex    Shoes- Springfield

2 comments:

 1. Oh wow! I LOVE your sweater! So beautiful and cozy! :)
  I like sweater like yours very much! :)


  Greetings from Germany!

  XX,
  CHRISTINA KEY

  ReplyDelete