}

Wednesday, May 27

PULS NUTRITION BATOONID

Huh, ma vaatasin millal ma viimati postituse tegin ja aiaiai, ma pean vabandama, sest käes on koolilõpp, viimased 2 päeva veel õpinguid ja teisipäeval on aktus. Suvel saate näha paljupalju huvitavaid projekte ja pilte ning palju muud!


Puls NUTRITION'ist kuulsin ma esmaselt siis, kui Tallinnas olles neilt kirjakese sain, et kas ma sooviks nende batoone proovida- of course yes please!!! Ma olen armunud kõikidesse batoonikestesse ja näksidesse, mis vähegi tervislikud on ja pakendid võluvad mind nii ära. Jõudiski siis eelmine neljapäev mulle viimase tunni ajal pakike. Kui ma klassi tagasi tulin olid enamuse silmad taas minul ka küsisid, et mis see on?? :D
Igatahes, pakis oli 7 erinevat batooni, millest kohe teile rääkima hakkan ning üks vägaväga armas kirjake, aitähh Puls Nutrition (: Koju jõudes ei suutnud ma kuidagi ära oodata, kunas neid maitsen. Nii avanesid siis kõik batoonikesed ja igast tükike kadus justkui jube kiirelt:D.

Esimesena maitsesin ma Puls LADY batoone, neid on saada vanilje & pähkli ning šokolaadi, jõhvika & goij marjadega. Puls Lady on mõeldud enesekindlale ja aktiivsele naisele, parim kaaslane peale trenni ja suurepärane vahepala kiirel päeval. Tõeline nauding tass kohvi kõrvale. Ja tõesti nii ka on, vanilje ja pähkli oma sõin ma esimesena täielikult ära, see oli nii mõnus, maitsev ja küpsiseline batoonike. Šokolaadi, jõhvika ja goiji marjade batoon oli minujaoks pigem selline natukene magusam, mis oleks väga hea, kui magusaisu kallale tuleb. Jõhvika ja goij marjade maitset oli väga ilusti tunda ning šokolaad- meie kõigi lemmik, eks? :DTeisena läksid maitsmisele Energy batoonid. Need aitavad sul vastu pidada nii treeningus kui igapäevaseid toimetusi tehes. Sinu eest tööd ära ei tee, kuid annab energiapuhangu siis kui seda enim vajad. Ole keskendunud ja heas tujus ka kõige pingelisemal päeval. Saadaval on šokolaadi ja vanilli maitselised bar'id. Need olid Lady batoonidest natukene paksemad, aga ikka meenutasid mõnda head küpsist, selline koostis on mu lemmik! Mõlemal oli super maitse. Ma ütlen, et mulle ei meeldi sellised ületöödeldud ja aineid täis batoonid, ma tunnen kohe ära ja see on väga ebameeldiv. Puls Nutritioni kõik batoonid olid minujaoks ideaalsed, kõik naturaalsed ja loomuliku maitsega :). Üks Energy bar läks peale kooli kõhtu ja hiljem ootas mind trenn- ühtegi väsimus märki ma ei märganud küll sellel päeval, tavaliselt ma peale kooli magan tunni või kaks :D.Kolmandaks, last but not least Puls Proteini batoonid. Vanilli, jõhvikas & šokolaad. Proteini batoonid toidavad muskleid ennem treeningut ning taastavad lihaseid peale karmi jõusaalis käiku. Peletavad eemale ka nälja ja hoiavad sind tugevana, et jõuaksid tõsta kui ka ületada raskusi. Mul kahjuks ununes ära peale trenni üks batoonike kotti panna (:() aga kui ma koju jõudsin, siis sain ainuüksi ainult sellest kõhu täis(tavaliselt ma söön koolis kl 12, kodus 3 paiku ühe pisikese vahepala, trennis käin 6-9 vahel, ning peale seda tulen koju, olenevalt kellast söön siis kas suurema või väiksema koguse õhtusööki). Muidu läheb vast ikka soolane toit. Need batoonikesed olid ka sellised paksemad, kuid super hea maitsega taaskord. Ainuke asi mille puhul ma viriseda võiks, on see, et batoonike oleks võinud suurem olla :D Eriti kahju oli mul ära süüa Lady vanilli ja pähkli batooni, see oli mu LEMMIK! Loomulikult olid kõik 10/10st, kuid see oli selline mida ma igapäevaselt vahepalaks sööks. Ma ei oska kuidagi kirjelda, et teised halvas valguses ei paistaks, sest need tõesti ei ole mitte grammi võrragi halvemal tasandil :) Pakenditesse olen siiani armunud:D
Batoonid on müügis Selverites ja paljudes muudes kauplustes, mina kiirustaks juba karbiga neid ostma :D Sügisel on tulemas ka gluteiini-ja laktoosivabad proteiiniküpsised, mm-ei jõua ära oodata :))
Puls NUTRITION on ka sotsiaalmeedias.
Instagramhttps://instagram.com/pulsnutritioneesti/
Facebookhttps://www.facebook.com/pulsnutritioneesti?fref=ts
Veebileht(hetkel veel inglise keelne) - https://www.pulsnutrition.com
Ja kõik kellel tekib küsimusi batoonide kohta, siis kirjutage mulle või info@pulsnutrition.com

1 comment:

  1. Proovisin ka üsna hiljuti need samad batoonid ära. Maitselt mulle üldse ei meeldi :( just see kunstlik maitse, millest sa rääkisid, on täiega juures.. Häda pärast ajaks asja ära, aga enam ei ostaks.

    ReplyDelete