}

Thursday, September 24

FALL FAVORITES

Te olete siin päris kaua tühjust näinud aga sellele on nüüd lõpp. Selle aasta kooli algus oli päris dramaatiline, juba kontrolltööd, uuh. Aga juhtus ka palju muud. Mul kadus kaamera mälukaardi adapter ära sama oli laadijaga, seega mul polnud millegiga pildistada, aga see selleks.

Siiamaani oli minu lemmikuks peitekreemiks Artdeco Camoflage concealer aga kui Tallinnas käisin, no ma lihtsalt pidin selle MAC Pro Longwear peitekreemi enda käsutusse saama. Ja see on ii-m-e-l-iii-n-eee! Katab ilusti kõik iluvead, parim tumedate silmaaluste katmiseks. Ühesõnaga I'm in love! 

Mu lemmiklemmik küünetehnik oli armas Jana, kellel kogemust juba pea 10 aastat. Kuna käisin ta juures Tartus ja ta sealt nüüd vaid Tallinnasse üle läks, siis pidin ruttu uue tehniku otsima. Ja ma leidsin! Merli Viljandis teeb imelisi küüsi, nagu Jana vol 2 reaalselt. Sattusime jutule, kes mu eelmine tehnik oli ja ta just käis Jana juures koolitusel, oh i'm lucky! Kui tahate talveks küüned korda saada, siis Viljandis Merli Lepik ja Tallinnas Jana Kapinus :)1 comment:

  1. Palju see peitekreem maksis ja mis toonis see sul on?

    ReplyDelete