}

Tuesday, October 3

HELLO OCTOBER


Hello OCTOBER! Already!? It feels so weird to say that it is october, like I went to school about 2 weeks ago not a month ago haha, but true it is! New month - new goals and I have pretty much new goals for this month, it's going to be very active I have to say, but I like it when I have plans and everything organized, not just you know - I do whatever I want, sometimes it's good but not always:) So yea, happy October everyone, may the new month bring you new goals and better results♥

Tere OKTOOBER! JUBA?! Mul on küll ausalt öeldes tunne, et ma ei läinud kooli mitte kuu aega tagasi vaid umbes kaks nädalat :D Aga tõsi see igaljuhul on! Uus kuu ja uued eesmärgid ja ma peaks ütlema, et ma olen päris hästi organiseerinud oma oktoobrikuu plaanid, tuleb üks tegus kuu aga see mulle meeldibki:) Koolivaheaeg on juba kahe nädala pärast, või pigem pooleteise nädadla pärast - no aeg lendab! Seega mis ma ikka oskan öelda, vahvat oktoobirt teile kõigile ja uus kuu toob kindlasti uued eesmärgid ja paremad tulemused♥


I'M WEARING: 
SKIRT - H&M      BOOTS - TIMBERLAND       SWEATER - H&M      GLASSES - ROMWE 

No comments:

Post a Comment