}

Sunday, October 29

STEP IN FOR COFFEE


Just a little photo post from Saturday. Really loving the vibes and make sure to contact with my sissy Kristel if you would like to shoot some photos♥ I was sick in the beginning of this week so that's why I couldn't do much more - laying in bed for hours and didn't want to eat. But that's why my training sessions have been a little bit smaller and there are less of them. I still want to continue although I'm not 100% well but small steps and this might even help me to get better. I have so many cool ideas and photoshoots coming up so stay tuned about that:) 

Ma ei tea- sellest kohvikust ei ole parimat kohta! Ma nii armastan selle vibe ja rõõmsameelsust, head toitu ja parimat kohvi! Kõik on seda kinnitanud, absoluutselt kõik - latte is the best! Kuigi olin nädalaalguses haige, siis ei saanud vaheaega nautida vaid pigem lihtsalt puhkasingi, keegi palun andke mulle üks nädal veel! Aga tuleb arvestada, et ka mu treeningud on natukene tahapoole jäänud, mitte just tahaplaanile aga ma ei treeni enam nii suure koorumusega - alustasin vaikselt ja 5-6 korra asemel oli see nädal 4, mis on vägagi okei. Ma lihtsalt ei taha organismi rohkem väsitada, niigi haigus seda juba teeb:D Aga mul on nii palju lahedaid ideid ja photoshoote tulemas, seega jääge ootama! :) 

I'M WEARING:
CLOTHES - ZARA        BOOTS - TIMBERLAND / SPORTLAND STORE       HAT - BERHSKA  No comments:

Post a Comment